| utstillingsprogram | lokalet | samlingene | kunstskapet | cafe | lenker | kunstnere | bli medlem | arkiv | om arkunst

Cafe Det Lindvedske Hus



'Byens beste cappucino rett fra maskinen'

 

Med forbehold om endringer gir vi her noen eksempler fra menyen:

Kalkun & artisjokk Fin baguett med et tynt lag med dillmajones, tomatskiver og kalkunfilet. På kalkunen legger vi artisjokkhjerter som er marinert i en hjemmelaget marinade. Det hele toppes med cheddar ost. Denne blir grillet i ca 10 min til osten er gyllen brun..  
Tunfisk Fin baguett med et tynt lag med dillmajones, tomatskiver og en hjemmelaget tunfisksalat. Det hele toppes med cheddar ost. Denne blir også grillet i ca 10 min til osten er gyllen brun. Gresk salat Vi bruker tre typer salat; lollo rosso, isberg og frisse salat. Kutter noen tomatbåter og litt avocado. Masse rødløk må til for å få den gresk. Det blandes lett før det til slutt legges feta ost og oliven på toppen. Deretter tar vi litt hjemmelaget vinegrett over. Serveres med brød. Skinke og parmesan Diverse grønnsaker og skinke surres lett i panne for det tilsettes buljong, creme fraiche og pasta. Danderes med parmesan og persille. Serveres med brød.

Art Det Lindvedske Hus Cafe

åpent:

11.00 - 23.00

weekends:
13.00 - 23.00

 

 

  C A F E     D E T     L  I  N  D  V  E  D  S  K E     H U S  

Om Cafe Det Lindvedske Hus

Midt i mellom alle restauranter, puber og discoteker på Tyholmen inviterer cafeen til en rolig prat med en venn over en deilig cafÈ au lait. Hvis det er på kveldstid du besøker oss, hører du kanskje Chet Baker eller Stan Getz på høytalerne, på dagen, Paganini eller Wagner. Lyden av folk som prater (og lukten av nybakt sjokoladekake) er det første som slår deg når du kommer opp den gamle steintrappen.



| utstillingsprogram | lokalet | samlingene | kunstskapet | cafe | lenker | kunstnere | bli medlem | arkiv | om arkunst